Ben jij op zoek naar een nieuwe passie? Maak kennis met de geweldige wereld van muziek!

Op de academie van Vollenhoofsch Fanfare kun je ontdekken welke instrumenten er allemaal zijn en heb je volledig vrije keuze in welk instrument je zelf wil gaan bespelen. In 2 fases leer je alles van muziek, instrumenten en de rest van onze vereniging. De eerste fase, bestaande uit 7 weken, is gratis voor alle deelnemers. Iedereen van 7 tot en met 17 jaar is welkom op de academie.

Fase 1:

In de eerste fase biedt onze vereniging een, volledig gratis, kennismaking aan. In 7 weken tijd leer je de basis van alle instrumenten binnen de fanfare en mag je lekker veel zelf oefenen en proberen. Elke zaterdag zetten wij weer een mooie les voor jullie klaar, zodat jullie alle instrumenten kunnen beluisteren en proberen. Elke week ontdekken we samen weer de klanken van een nieuw instrument. Ben je na deze 7 weken razend enthousiast? Dan mag je natuurlijk kiezen welk instrument je wil bespelen en stroom je door naar de volgende fase!

Fase 2:

In de tweede fase begint het echte werk. Je gaat op muziekles en mag meer kennismaken met onze vereniging. Zo heb je bijvoorbeeld al snel de mogelijkheid om mee te spelen met ons C-orkest en je mag meteen meedoen met de marsrepetities! Zodra je door gaat naar deze tweede fase wordt je automatisch lid van Vollenhoofsch Fanfare. Voor het lidmaatschap hoef je niet te betalen, de enige kosten die je hebt zijn voor de individuele muzieklessen. Zodra je begint met je lessen krijg je een instrument in bruikleen van de vereniging. De muzieklessen worden gegeven vanuit de vereniging, in samenwerking met Blink.

Voordelen van de academie:

♪ Gratis kennis maken met alle instrumenten,
♪ Zowel alleen als in een groep leren,
♪ Vele doorgroeimogelijkheden,
♪ 2 startmomenten per jaar,
♪ Muziekles van goede, ervaren docenten,
♪ Mogelijkheid tot het behalen van alle 4 de diploma’s,
♪ Een leuke, volle agenda met geweldige activiteiten.

Aanmelden kan door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen.

De volgende academie start op 16 maart! Je kan je nog aanmelden tot en met 9 maart. Let op: er is maar beperkt aantal plaatsen, dus meld je snel aan!