Aanmelden Muziekles

Aanmelden Muziekles

Wat leuk dat je muziek wilt gaan maken bij Vollenhoofsch fanfare. Op deze pagina vind je alle informatie wat betreft de muzieklessen tot aan de zomervakantie.

Blink

Onze vereniging werkt samen met muziekschool Blink. Deze docentencollectief is opgericht na het faillissement van muziekschool Scala. Je krijgt muziekles van Erik van der Weerd (koperblazers), Jan Gerritsen (saxofoon) of van Elian Kers (slagwerk). De kosten voor je A en B diploma is bij ons €40,- per maand voor 20 minuten les. Bij je C en D diploma wordt dit €70,- per maand voor 30 minuten les per week.

C-orkest

Gestart met de lessen? Na een tijdje mag je aansluiten bij het c-orkest. Dit orkest hebben we opgestart als verlening van de lessen. Samen spelen in een groep is natuurlijk erg leuk en je werkt samen naar een concert toe. Beginnende slagwerkers als blazers zijn welkom. Het c-orkest repeteert op dinsdagavond van 18:15 tot 19:00 onder leiding van dirigent Niels Lammers.

Instrument

Heb je een voorkeur voor instrument? Dan krijg je er een van de vereniging in bruikleen. Zorg ervoor dat je hier zorgvuldig mee om gaat. Weet je nog niet welk instrument je wilt bespelen? Komt eens kijken bij een van onze repetities op dinsdag of woensdag en probeer wat uit. Wel alvast aanmelden maar nog niet weten welk instrument je wilt spelen? Zet dit dan even bij opmerkingen neer. 

Aanmelden!

Lid worden van onze vereniging en starten met de muzieklessen? Stuur dan een mail naar secretariaat@vollenhoofschfanfare.nl 

Zet in deze mail duidelijk je naam, telefoon nummer en mailadres (of van ouders/verzorgers), eventueel voorkeur instrument, opmerkingen. Dan nemen wij contact op.

Gewoon lid worden omdat je al een instrument speelt en graag weer in een orkest wilt spelen? Neem dan ook contact op via bovenstaande mail of kom naar een van onze repetities.