Welkom op de homepage van Vollenhoofsch Fanfare.

Vollenhoofsch Fanfare is opgericht 1905 en inmiddels onderscheiden met een Koninklijke Erepenning.

De vereninging heeft meer dan 100 leden die deel uitmaken van verschillende onderdelen van Vollenhoofsch Fanfare. Deze onderdelen zijn:

• Concertfanfare
  • Marchingband
  • De slagwerkgroep
  • Jong Vollenhoofsch Fanfare en Slagwerk

Vollenhoofsch Fanfare is een graag geziene gast bij optredens en concoursen. Ook organiseert zij vaak zelf concerten, zoals o.a. het voorjaarsconcert en diverse zomerconcerten.

Vollenhoofsch Fanfare bestaat uit mensen in en uit de omgeving van Vollenhove. Al deze mensen zijn betrokken bij het verenigingsleven. Zo worden jaarlijks vele acties gehouden om geld te verzamelen voor de vereniging. Zo venten we 4x per seizoen met snert en 1x in het jaar met oliebollen. Ieder lid helpt mee met deze activiteiten die zorgen voor opbrengsten die nodig zijn voor onder andere bladmuziek, instrumenten en het onderhouden daarvan. Al met al een vereniging van groot sociaal belang in Vollenhove en omstreken.

In 2018 is dit uitgebreid door het geven van muziekonderwijs om de diverse basisscholen in de omgeving. Dit om zowel de kinderen enthousiast te krijgen voor de muziek, maar ook omdat bewezen is dat muziek maken goed is voor de ontwikkeling van het kind.

Op deze website is er informatie te vinden over de verschillen onderdelen, het lid worden, of donateur worden.

Een muzikale groet,

Het Vollenhoofsch Fanfare.

8 months ago

Zaterdag is het weer tijd voor snert! De allerlaatste keer alweer voor dit seizoen, dus, sla in! In Vollenhove komen we vanaf 09:00 langs de deuren en in Blokzijl staan we vanaf 09:00 - 11:00 in de Vierhoek. Zetten jullie de pan klaar?

8 months ago

We hebben een fantastisch weekend achter de rug vanwege het Rabo Regio Concert. We zijn ons nu al weer aan het voorbereiden op ons Voorjaarsconcert. Zijn jullie erbij?
Zaterdag 14 maart in de Burght Vollenhove. De voorverkoop voor donateurs is op woensdag 26 februari van 19:00-20:00 in de Burght.

Zet het in jullie agenda!

Danny de Munk

Sound on !
Optreden gegeven
in het Rabo theater
De Meenthe met GIGA Live Orkest !!!!!
Dank jullie !!!
was geweldig ❤️
#mijnlevenslied
#hart&ziel
#dannydemunk

Danny de Munk

Sound on !
Optreden gegeven
in het Rabo theater
De Meenthe met GIGA Live Orkest !!!!!
Dank jullie !!!
was geweldig ❤️
#mijnlevenslied
#hart&ziel
#dannydemunk

Louis

Het Rabo Regio Concert, een groot muzikaal succes, wij kijken terug op een prachtige avond! In De Meenthe Steenwijk, de Vollenhoofsch Fanfare samen met CMV Prinses Margriet o.l.v. Erik van de Weerd met als gastartiest Danny de Munk! De Scala Musicalgroep Hoogeveen o.l.v. Gerrit Jan Rutgers! Daarnaast meerdere regionale talenten, waaronder Nine Roest en Yoanique Hillen. Vanwege stemproblemen kon Trijntje Oosterhuis niet optreden, deze dames hebben het repertoire van Trijntje zonder repetitie voortreffelijk gezongen, en dat voor 1300 mensen! Met recht een groot applaus, complimenten hiervoor!!! Presentatie Alko Tolner
Foto's Hillie Wijenberg
Boeken Danny de Munk: https://louisneefs.nl/danny_de_munk/

# Rabobank Meppel Staphorst Steenwijkerland # Wilke van Ittersum # Han Evers # Louis Neefs producties

Louis

Foto's Hillie Wijenberg
Boeken Danny de Munk: https://louisneefs.nl/danny_de_munk/

CMV Prinses Margriet

En daar sluiten wij ons volledig bij aan! Mooie samenwerking met CMV Prinses Margriet, Scala Musicalkoor, Rabobank Meppel Staphorst Steenwijkerland én Danny de Munk. En natuurlijk de andere regionale talenten!

Wij kijken terug op een prachtige avond!

#raboregioconcert Vollenhoofsch Fanfare Rabobank Meppel Staphorst Steenwijkerland Danny de Munk #scalamusicalkoor #daisybellis #victorbeck #scalahiphopdansers

8 months ago

Volop in de repetities voor het Rabo Regio Concert deze week. Wie zien we zaterdag? Wij hebben er zin in! ?

Rabobank Meppel Staphorst Steenwijkerland

9 months ago
Rabobank Meppel Staphorst Steenwijkerland

Wil jij naar het Rabobank Regio Concert en heb je nog geen kaarten? Doe dan mee met de winactie van de Rabobank Meppel Staphorst Steenwijkerland. Pssst, we verklappen niets ?.

* WINACTIE * WINACTIE * WINACTIE * WINACTIE *

Wil je kans maken op 2 kaarten voor het uitverkochte Rabo Regio Concert op 1 februari?

"Welke orkesten maken deel uit van het Rabo Regio Orkest 2020?"

Plaats als opmerking onder dit bericht je antwoord en tag de persoon met wie je graag naar het concert wil.

9 months ago

Zaterdag is het weer tijd voor snert! In Vollenhove komen we vanaf 09:00 langs de deuren en in Blokzijl staan we vanaf 09:00 - 11:00 in de Vierhoek. Zetten jullie de pan klaar?

De 'snert-data' voor in de agenda:

« 2 of 8 »