Welkom op de homepage van Vollenhoofsch Fanfare.

Vollenhoofsch Fanfare is opgericht 1905 en inmiddels onderscheiden met een Koninklijke Erepenning.

De vereninging heeft meer dan 100 leden die deel uitmaken van verschillende onderdelen van Vollenhoofsch Fanfare. Deze onderdelen zijn:

• Concertfanfare
  • Marchingband
  • De slagwerkgroep
  • Jong Vollenhoofsch Fanfare en Slagwerk

Vollenhoofsch Fanfare is een graag geziene gast bij optredens en concoursen. Ook organiseert zij vaak zelf concerten, zoals o.a. het voorjaarsconcert en diverse zomerconcerten.

Vollenhoofsch Fanfare bestaat uit mensen in en uit de omgeving van Vollenhove. Al deze mensen zijn betrokken bij het verenigingsleven. Zo worden jaarlijks vele acties gehouden om geld te verzamelen voor de vereniging. Zo venten we 4x per seizoen met snert en 1x in het jaar met oliebollen. Ieder lid helpt mee met deze activiteiten die zorgen voor opbrengsten die nodig zijn voor onder andere bladmuziek, instrumenten en het onderhouden daarvan. Al met al een vereniging van groot sociaal belang in Vollenhove en omstreken.

In 2018 is dit uitgebreid door het geven van muziekonderwijs om de diverse basisscholen in de omgeving. Dit om zowel de kinderen enthousiast te krijgen voor de muziek, maar ook omdat bewezen is dat muziek maken goed is voor de ontwikkeling van het kind.

Op deze website is er informatie te vinden over de verschillen onderdelen, het lid worden, of donateur worden.

Een muzikale groet,

Het Vollenhoofsch Fanfare.

1 month ago

Nog 1 nachtje slapen en dan is het zover! Ons jaarlijkse voorjaarconcert. We hebben er zin in! Zien we jullie morgen?
Deuren open: 19:30
Aanvang concert: 20:00
Entree: €10.- p.p. (donateurs €5.- p.p.

Na ons voorjaarsconcert is er een gezellig nazit in de foyer van De Burght Vollenhove met Wim Louvet, zanger entertainer.

1 month ago
Vollenhoofsch Fanfare

Laat ons niet in ons hempie staan en stem op ons tijdens de Rabobank ClubKasCampagne van Rabobank Meppel Staphorst Steenwijkerland. Stemmen kan vanaf 15 maart. We willen het geld investeren in nieuwe uniformen. Onze huidige uniformen zijn, door intensief gebruik, aan vervanging toe! Echter is het aanschaffen een behoorlijke investering. We hopen daarom op jullie stem, zodat we goed voor de dag blijven komen bij de diverse straatoptredens in de regio.
#RCC19 #clubhart
Rabobank Meppel Staphorst Steenwijkerland